VLAD BLAD - DOTWORKER

Vlad Blad Tattoo

VLAD BLAD - DOTWORKER

DotWorker zrýchľuje kreslenie bodiek na vaše umelecké dielo až 30-krát. Ľahko kreslite na drevo, papier, plátno, silikón a iné povrchy. Nepostrádateľná pomôcka pre obdivovateľov starej dobrej nedigitálnej kresby. Stačí si vziať svoj tetovací strojček, vložiť DotWorker ako klasický cartridge a kresliť. Objavte v sebe umelca z inej strany!

Kreslenie s Dotworkerom je veľmi podobné tetovaniu a pomáha zvyknúť si na tetovací strojček, ako aj získať čo najestetickejší výsledok. Vyskúšajte rôzne techniky: lemovanie, bodkovanie, whipshading a akékoľvek hybridné varianty, ktoré si vymyslíte. Môžete cvičiť na papieri namiesto použitia umelej kože, atramentu a vazelíny a bez zašpinenia.

DotWorker pracuje s náplňami špeciálne navrhnutými pre použitie vo vesmíre. Rovnaké náplne sú v perách, ktoré používajú americkí astronauti od roku 1968. Astronauti z misie Apollo 11 16. júla 1969 si toto pero vzali so sebou na svoju prvú cestu na Mesiac. Bežné pero nepíše v nulovej gravitácii. Fisher Space Pen® píše v akejkoľvek polohe a takmer na akomkoľvek povrchu, pod vodou, na špinavých povrchoch a pri extrémnych teplotách. Dizajn a vzhľad pera sa od roku 1968 nezmenili. Pero bolo použité vo všetkých misiách NASA Apollo, Shuttle a International Space Station. Náplne Fisher Space Pen® si navyše môžete zakúpiť na celom svete a vymeniť si ich sami.

Prémiové púzdro DotWorkera je vyrobené z čiastočne recyklovaného hliníka používaného v leteckom priemysle. Minimalistický dizajn výrazne znižuje množstvo odpadu pri výrobe. Kovový odpad je plne recyklovateľný. Všetko nepotrebné sme vyhodili z krabice a zjednodušili samotné balenie. Koniec koncov, hlavné je to, čo je vo vnútri.

Video: https://www.youtube.com/shorts/AcbAT-yAZbw

152,00 € s DPH

Nákupom tohto produktu môžete získať 152 bodov. Zaregistrujte sa a nakupujte výhodnejšie.

Dostupnosť: Skladom
Parametre
Značka: Vlad Blad Tattoo