INKTROX - SOLVER PROCESS BUTTER 500 ML

KWADRON

INKTROX - SOLVER PROCESS BUTTER

Maslo InkTrox Solver s chmeľom a konopným olejom od spoločnosti KWADRON je ideálnym prírodným produktom. Je skvelý na použitie počas tetovania, pred a po tetovaní. Maslo pozostáva len z prírodných zložiek, ktorých kombinácia výrazne uľahčuje proces pigmentácie a tetovania a urýchľuje regeneráciu pokožky. Veľký objem 500 ml zaručí dlhú výdrž.

LEN PRÍRODNÉ ZLOŽKY
Maslo InkTrox Solver je 100% prírodné maslo používané počas tetovania a jeho hojenia. Skladá sa len z prírodných zložiek, ktorých kombinácia značne uľahčuje proces tetovania a urýchľuje regeneráciu pokožky. InkTrox Solver je tiež vynikajúci produkt na použitie počas procedúry ako náhrada vazelíny.

DODATOČNÉ VLASTNOSTI CHMEĽU A KONOPNÉHO OLEJA
To, čo odlišuje maslo InkTrox Solver od ostatných produktov je obsah všestranného chmeľu a konopného oleja. Chmeľ má protiplesňové, antibakteriálne a protizápalové vlastnosti, konopný olej zase dokonale upokojuje podráždenia, zápaly a vyživuje pokožku.

REGENERUJE, VYHĽADZUJE A MASTÍ
Vďaka obsahu bambuckého masla má InkTrox Solver aj regeneračný, vyhladzujúci a premasťujúci účinok. Hlboko zvlhčuje pokožku, robí ju pružnejšou. Zabraňuje podráždeniu a výrazne urýchľuje proces hojenia pokožky. Je ideálnou ochranou pred nepriaznivými vonkajšími podmienkami (mráz, vietor, slnko (UV)) - perfektne sa hodí aj na hojenie nového tetovania.

MEDZINÁRODNÁ POVESŤ
Maslo InkTrox bolo testované tatérmi a klientmi po celej Európe, čím si získalo veľké medzinárodné uznanie.

POUŽITIE:
Použite pred a po zákroku, keď je rana úplne zahojená. Naneste tenkú vrstvu na suchú pokožku. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Odporúčame užívať týždeň pred zákrokom.

INGREDIENCIE:
Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), glycínový sójový olej, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima (avokádový) olej, Vitis Vinifera (hroznový) olej, Tokoferylacetát, Parfum, Cannabis Sativa Seed Oil, Polysorbate, Olusate 2 Glycerín, extrakt z humulus lupulus (chmeľ), tokoferol, voda, kyselina citrónová, benzoát sodný, sorban draselný, limonén, linalool, kumarín, citral, citronellol.

39,90 € s DPH

Nákupom tohto produktu môžete získať 40 bodov. Zaregistrujte sa a nakupujte výhodnejšie.

Dostupnosť: Skladom
Parametre
Značka: KWADRON
kategória: Hygiena