KWADRON PMU - PROCESS MOUSSE

KWADRON

PMU - PRETTY ME UP PROCESS MOUSSE 50 ML

PMU - Pretty Me Up Premium Process Mousse je luxusná kozmetika s konzistenciou ľahkej peny na použitie pred, počas a po ošetrení PMU. Ušľachtilé zložky peny správne pripravia pokožku na ošetrenie. Vďaka nemu je pigmentácia a proces hojenia menej bolestivý, pretože prírpavok minimalizuje opuchy, upokojuje pokožku a redukuje začervenanie.

Prídavok bambuckého masla posilní hydrolipidovú bariéru citlivej pokožky a zvyšné oleje a maslá v ňom obsiahnuté hydratujú kožu a urobia ju pružnejšou, čím urýchlia jej návrat do dokonalého stavu. Jeho jemná textúra a ľahké rozotieranie na pokožku zaručia, že sa stane stálou súčasťou vašej kozmetickej taštičky. Pretty Me Up Premium Process Mousse je vegánska a nebola testovaná na zvieratách.

Použitie:

Používajte pred, počas a po zákroku, keď je rana úplne zahojená. Naneste tenkú vrstvu na suchú pokožku. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Odporúčame užívať týždeň pred zákrokom.

Zloženie:

Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Prunus Amygdalus Dulcis (sladký mandľový) olej, Persea Gratissima (avokádový) olej, maslo zo semien mangifery, kokosový nuciferový olej, tokoferylacetát, parfum, trietoxycaprylylsil, eugénmarín, linalool, clumarin, linaloin , Geraniol, C. I. 77007

19,00 € s DPH

Nákupom tohto produktu môžete získať 19 bodov. Zaregistrujte sa a nakupujte výhodnejšie.

Dostupnosť: Skladom
Parametre
Značka: KWADRON
K produktu odporúčame