PERFECT SKIN - 1K LUXURY SKIN BALM

PERFECT SKIN

PERFECT SKIN - 1K LUXURY SKIN BALM, 180 ml

1K Luxury Balm od Perfect Skin je balzam s konzistenciou ľahkého krému na každodenné použitie na tvár aj telo. Je to vyživujúci a silne zvlhčujúci prípravok. Jedným slovom dokonalosť uzavretá v krásnom a elegantnom balení. Je ho možné aplikovať na tvár a to každé ráno a večer ale aj na celé telo niekoľko krát denne podľa potreby. Jeho konzistencia je ľahká s rýchlou absorpciou bez zanechávania mastného filmu. Objem 180ml.

Obsahuje mnoho cenných zložiek ako:

  1. kyselina hyalurónová - má schopnosť zadržiavať vlhkosť, vďaka čomu je zachovaná hydrolipidová rovnováha. Posilňuje prenikanie účinných látok do pokožky. Hydratuje, vyhladzuje a zlepšuje jej hustotu a pružnosť. Zachováva mladistvý vzhľad pokožky po dlhú dobu.
  2. Alantoín – známy svojimi upokojujúcimi a vlastnosťami – má protizápalové vlastnosti. Stimuluje rast zdravého tkaniva a podporuje regeneráciu pokožky. Zvlhčuje a zjemňuje. Používa sa na náročnú pleť.
  3. Bambucké maslo - zabraňuje vysušovaniu pokožky a strate vlhkosti. Neupcháva póry a pomáha v boji proti čiernym bodkám. Má protizápalové a antibakteriálne vlastnosti. Chráni pred škodlivými účinkami vonkajších faktorov.
  4. Olej zo sladkých mandlí – podporuje odstraňovanie odumretých buniek, regeneruje a chráni. Upokojuje zápaly, preto sa používa na pokožku s ekzémom či psoriázou. Regeneruje lipidovú bariéru, dokonale hydratuje a zjemňuje epidermis.
  5. Konopný olej - výborný prípravok na výživu pokožky. Pomáha udržiavať zdravý vzhľad tým, že znižuje známky starnutia. Pomáha predchádzať dermatitíde, ekzémom a psoriáze, ako aj menším kožným ochoreniam.
Produkt už nie je v našej ponuke.
Parametre
Značka: PERFECT SKIN
kategória: Hygiena
K produktu odporúčame