INKTROX GREEN ENERGY - SPRCHOVÝ GÉL

KWADRON

INKTROX GREEN ENERGY - 150 ML

Green Energy dopĺňa rad produktov InkTrox podporujúcich správne hojenie čerstvého tetovania. Špeciálny sprchový gél so sviežou citrusovou vôňou je určený na použitie po tetovaní a jedná sa o prvý takýto produkt na trhu. InkTrox Green Energy bol vytvorený ako odpoveď na otázku, ktorá sa objaví takmer vždy po vykonaní tetovania: "Čím tetovanie umyť pri výmene fólie?" Doteraz na túto otázku neexistovala jasná odpoveď a čo je horšie, na internete ich bolo toľko, že bolo ťažké vybrať tú správnu.

Vďaka špeciálne vyvinutému zloženie poskytuje gél pokožke prísady, ktoré znižujú možnosť infekcie a urýchľujú jej regeneráciu. Žiadny zo sprchových gélov alebo mydiel na trhu nemá taký účinok, pretože k tomu neboli určené. Pre dosiahnutie najlepších liečebných účinkov používajte s tetovacím hojivým krémom Inktrox® Tattoo AFTERCARE Cream.

  • Objem: 150 ml
  • Vyrobené v EÚ

zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, polyquaternium-7, Cocoamidopropyl Betaín, Parfum, Glycerín, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Citral, CI 11680, CI 74260

Produkt už nie je v našej ponuke.
Parametre
Značka: KWADRON
kategória: Hygiena