INKTROX - PAX TATTOO BUTTER

KWADRON

INKTROX - PAX TATTOO BUTTER 200 ML

Inktrox PAX Butter obsahuje výhradne čisto prírodné zložky ako tomu bolo pri všetkých predchádzajúcich InkTrox prípravkoch ale svojou jedinečnou konzistenciou je úplne iný. Tá totiž pripomína hustú ale na dotyk jemnú penu vďaka čomu pri aplikácií na pokožku krém nevytvára takmer žiadne trenie a je prakticky nepostrehnuteľný. Takáto konzistencia má pozitívny vplyv na pohodlie zákazníka, pretože na rozotieranie masla nepotrebujete použiť žiadnu silu, takže potieranie nedráždi potetovanú pokožku.

Navyše, takáto formulácia masla pokožku ešte hlbšie zvlhčuje a robí ju pružnejšou. Zabraňuje podráždeniu a výrazne urýchľuje proces hojenia pokožky. Je to ideálna ochrana pred nepriaznivými vonkajšími podmienkami (mráz, vietor, slnko (UV) a aj preto je možné Inktrox PAX butter používať aj ako Aftercare produkt.

Zloženie: Butrospermum Parkii Shea Butter, Olus Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Seet Almond) Oil, Persea Grattisima (Avocado) Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Tocopherol, Geraniol, Eugenol, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090

  • Objem 200 ml
23,00 € s DPH

Nákupom tohto produktu môžete získať 23 bodov. Zaregistrujte sa a nakupujte výhodnejšie.

Dostupnosť: Skladom
Parametre
Značka: KWADRON