AZEITE DA VILA - EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ - 500 ML

AZEITE DA VILA - EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ - 500 ML
akcia
11%

EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ - 500 ML

Limitovaná ponuka extra panenského olivového oleja so zavoskovaným vrchom, ktorý je zabalený v ručne vyrobenom obale. Tento netradičný produkt sme sa Vám rozhodli ponúknuť vzhľadom na jeho vysokú kvalitu a krásne prevedenie, ktoré určite poteší Vášho blízkeho pod stromčekom. Extra panenský olivový olej Azeite Da Vila je dokonalým darčekom pre niekoho, kto oceňuje kvalitné, rodinné, biologické, ekologické produkty a potrpí si na dizajn.

Olivový olej Azeite Da Vila je vhodný pre zákazníkov, ktorí vedia oceniť kvalitu rodinných a ekologických produktov alebo majú radi nevšedné veci. Je to vyvážený olivový olej s vôňou a chuťou čerstvého ovocia s pozoruhodným sladkým, zeleným, horkým a korenistým vnemom. Olivový olej Azeite Da Vila je ideálny ako doplnok k šalátom a dochucovaniu jedál, možno ho konzumovať zohriaty pri varení, použiť na vyprážanie, ako aj ako konzervačný prostriedok do výrobkov, ako sú syry a údeniny.

Azeite Da Vila je rodinný podnik z Portugalska, ktorý vyrába vysoko kvalitné extra panenské olivové oleje v obmedzených množstvách už po generácie. Každá z fliaš je jedinečná a má svoj vlastný príbeh, ktorý Vás prenesie až do Portugalska. Navyše sú oleje a výber baliacich materiálov vyrábané s ohľadom na životné prostredie.

  • Objem: 500 ml
23,90 €
26,90 € s DPH

Nákupom tohto produktu môžete získať 24 bodov. Zaregistrujte sa a nakupujte výhodnejšie.

Dostupnosť: Skladom
Parametre
kategória: Ostatné príslušenstvo