PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR EYES SET

PERMA BLEND

PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR EYES SET 6x15 ML

Set obsahuje 6 pigmentov na obočie v objeme 15ml ktoré je možné aplikovať každou dostupnou technikou. Pigmenty sa ľahko aplikujú a obsahujú všetky potrebné stabilizátory a korektory farieb. V priebehu hojenia nedochádza k zmene odtieňov. Set obsahuje odtiene:

  • Black Hole - tmavá čierna farba, ľahko sa aplikuje a čistí z pokožky
  • Slavic Brown - luxusný odtieň hnedej ktorý vyzerá prirodzene
  • Perfect brown - perfektná hnedá, ako prezrádza samotný  názov. Neutrálny odtieň hnedej ktorý vyzerá prirodzene pri každom odtieni pleti
  • Noble Graffiti - Deluxe cool brown - odtieň hnedej farby ideálny pre chladné (biele) typy pokožky pre dosiahnutie prirodzeného hnedého obočia
  • Wild Sable - hnedý odtieň s nádychom "slnka"
  • Pale Mink - Vhodný pre majiteľov svetlých až šedých odtieňov. 

Inga Babitskaya je zakladateľom PMU tréningového centra v Moskve a radí sa medzi špičku vo svojom obore. Ročne trénuje a školí desiatok kozmetičiek a je aj autorkou niekoľkých úspešných knižných titulov. Spoločne s Perma Blend USA týmom vytvorila Inga sety pigmentov v ktorých aplikovala svoje dlhoročné skúsenosti v PMU odvetví. 

Značka Perma Blend je lídrom medzi pigmentmi na permanentný make up a micro pigmentáciu. Charakteristické sú ich výrazné farby ktoré ostávajú jasné aj po ošetrení. Pigmenty sú stabilné a ľahko sa aplikújú do kože či už strojčekom alebo metódou microblading. Perma Blend sa vyrábajú v USA a sú certifikované pre používanie v EU v Nemeckom CTL Laboratory. Pigmenty Perma Blend je možné medzi sebou ľubovoľne miešať.

 

Produkt už nie je v našej ponuke.
Parametre
Značka: PERMA BLEND
Použitie: Obočie
K produktu odporúčame

MICROBEAU - XION S

STROJČEK NA TETOVANIE NA PERMANENTNÝ MAKE UP- SPEKTRA XION S Kvalitný tetovací strojček od svetového výrobcu
akcia
5%
Skladom
750,00 €
790,00 €
s DPH