QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET

QUANTUM TATTOO INK

FARBA NA TETOVANIE QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET
Vyhovuje REACH

QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET

Vyhovuje ResAP2008_1 a ECHA (REACH 2022)

Aaron Raw je známy svojim drsným čierno-šedým realizmom. Kolekcia Skull & Bones Grey Wash je vytvorená na mieru, aby poskytla vynikajúce výsledky s hĺbkou. Táto kompletná sada obsahuje 2 čierne farby, 1 bielu farbu a všetky 4 tieňovacie odtiene Gray Wash.

  • Black Death - Black Death dvojitá čierna farba na tetovanie v 70% koncentrácii, ktorá nebledne do modra. Táto hlboká, intenzívna čierna je ideálna na výplne. Po zriedení môže byť použitá aj ako linkovacia. 
  • Black Tomb - Black Tomb je perfektná čierna tetovacia farba na všetky linkovacie práce. Farba je v 60% koncentrácii, ktorá nevybledne do modra. 
  • Death Wash Dark - Tmavá tieňovacia farba, 100% čiernej
  • Death Wash Medium - Stredne tmavá tieňovacia farba, 70% čiernej
  • Death Wash Light - Svetlá tieňovacia farba, 50% čiernej, s nádychom bielej
  • Death Wash Ultra Light - Najsvetlejšia tieňovacia farba, 25 % čiernej, s nádychom bielej.
  • White Noise - Nepriehľadná žiarivo biela farba, ktorá je ideálna na použitie samostatne alebo na dodanie nepriehľadného nádychu šedej farby

Quantum Tattoo Ink sa vyrábajú v USA a obsahujú len tie najkvalitnejšie zložky. Sú ekologické a vhodné pre vegánov a taktiež všetky ingrediencie používané pri výrobe tetovacích farieb Quantum sú organické a prírodné. Vďaka veľmi vysokej koncentrácii prirodzeného pigmentu farby Quantum zaistia, že vaše umelecké diela vydržia dlhšie, budú pre vašich klientov bezpečnejšie a budú výrazne.

Produkt už nie je v našej ponuke.
Parametre
Značka: QUANTUM TATTOO INK
Odtiene: Farebné sety
Objem: Sety farieb