PERMA BLEND - EVENFLO LIP CORRECTOR SET

PERMA BLEND

PERMA BLEND - EVENFLO LIP CORRECTOR SET

Lulu Siciliano a Perma Blend vyvinuli túto exkluzívnu sadu na korekciu pier, aby Vám umožnili dosiahnuť neuveriteľné výsledky s perami, ktoré majú tmavé tóny. Tento „dvojkrokový proces“ poskytne krásne a prirodzene vyzerajúce pery. Set obsahuje 3 korektory v objeme 15ml.

  • Neutralizer - jasne oranžová farba s teplým podtónom. Špeciálne vyvinutá na korekciu svetlých až stredne tmavých pier s ružovkastými a modrastými odtieňmi. Túto farbu je možné použiť neriedenú alebo zmiešanú v pomere 1:1 s cieľovou farbou. Obľúbený mix Lulu je pigment Bare + Malina + Neutralizer alebo Bare, Neutralizer a kvapka Colorizera. 
     
  • Illume - zlatožltá, dobre krycia farba s teplým podtónom. Špeciálne vyvinutá na korekciu pier s hlbokými tmavými fialovými odtieňmi. Túto farbu je možné použiť neriedenú alebo zmiešanú v pomere 1:1 s cieľovou farbou. Tip od Lulu: Tento korektor môže byť použitý ako prvá vrstva pred cieľovou farbou alebo na zmiešanie s inou farbou.
     
  • Colorizer - jasne červená so studeným podtónom. Túto farbu je možné zmiešať s obľúbenými farbami, aby ste dosiahli "zdravo ružové" zahojené pery. Obľúbený mix Lulu je pigment Bare Malina + Colorizer.

 

Značka Perma Blend je lídrom medzi pigmentmi na permanentný make up a micro pigmentáciu. Charakteristické sú ich výrazné farby ktoré ostávajú jasné aj po ošetrení. Pigmenty sú stabilné a ľahko sa aplikújú do kože či už strojčekom alebo metódou microblading. Perma Blend sa vyrábajú v USA a sú certifikované pre používanie v EU v Nemeckom CTL Laboratory. Pigmenty Perma Blend je možné medzi sebou ľubovoľne miešať.

 

Produkt už nie je v našej ponuke.
Parametre
Značka: PERMA BLEND
Použitie: Pery