PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR LIPS SET

PERMA BLEND

PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR LIPS SET - Pigment na permanentný make up
akcia
33%

PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR LIPS SET 6x15 ML

Set obsahuje 6 pigmentov pre oživenie pier. Dostupná škála pigmentov splní požiadavky každej Vašej klientky. Objem jednotlivých pigmentov je 15ml. Ako je u značky Perma Blend známe, ich pigmenty sa ľahko aplikujú a obsahujú všetky potrebné stabilizátory a korektory farieb. V priebehu hojenia nedochádza k zmene odtieňov. Set obsahuje odtiene:

  • Hen Party - malinovo červený pigment, výborne krycie schopnosti, vhodný pre pery v každom veku
  • Creamy Coral - jemný teplý odtieň, dodá Vašej tváre omladenie, vizuálne prináša obelenie zubov
  • Tea Rose - najlepšia voľba pre manažérky či ženy ktoré hľadajú odtieň ktorý nikdy nevyjde z módy. Nie je vhodný pre staršie ženy alebo ženy tmavšej pleti 
  • Bad Girl - Neposlušné dievčatá sú tie najlepšie! Tento pigment je práve pre ne a pre všetkých ktorí sa neboja tohto zaujímavého odtieňa
  • Tender Caramel - farba chutného karamelu....veľmi sexy
  • Wendy Brown - luxusný odtieň tmavej čokolády. Ide o skutočné studený odtieň tmavo hnedej ktorý sa výborne hodí v kontraste s európskym či ázijským typom pleti. Tento pigment je výborný aj na obočie či očne tiene!

Inga Babitskaya je zakladateľom PMU tréningového centra v Moskve a radí sa medzi špičku vo svojom obore. Ročne trénuje a školí desiatok kozmetičiek a je aj autorkou niekoľkých úspešných knižných titulov. Spoločne s Perma Blend USA týmom vytvorila Inga sety pigmentov v ktorých aplikovala svoje dlhoročné skúsenosti v PMU odvetví. 

Značka Perma Blend je lídrom medzi pigmentmi na permanentný make up a micro pigmentáciu. Charakteristické sú ich výrazné farby ktoré ostávajú jasné aj po ošetrení. Pigmenty sú stabilné a ľahko sa aplikújú do kože či už strojčekom alebo metódou microblading. Perma Blend sa vyrábajú v USA a sú certifikované pre používanie v EU v Nemeckom CTL Laboratory. Pigmenty Perma Blend je možné medzi sebou ľubovoľne miešať.

 

Produkt už nie je v našej ponuke.
Parametre
Značka: PERMA BLEND
Použitie: Pery
K produktu odporúčame